Yenilenen Meydana Yenilenen Taksi Durağı

Turgutlu Belediyesi tarafından yenilenen Cumartesi Pazaryeri Otopark ve Meydanı’nın yanına monte edilen taksi durağı, düzenlenen törenle faaliyete başladı.

Yenilenen Meydana Yenilenen Taksi Durağı
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce imal edilen, modern ve estetik görünüşüyle dikkat çeken ‘Adliye Taksi’ Şehitler Mahallesi’nde halka hizmet vermeye başladı.

Vatandaşları iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmamaya gayret eden Başkan Şirin de esnafın davetine katılarak Adliye Taksi Durağı’nın açılışını gerçekleştirdi. Turgutlu Şoförler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, taksi durağı esnafları Arif Çelikkıran, Cem Arslanlar, Esat Başpaçacı, Faruk Gençtürk’ün de yer aldığı programda halka pilav-ayran ikramında bulunuldu. Şoförler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, yeni taksi durağı için tüm üyeleri adına Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ederek, diğer durakların da aynı standartta olması dileğinde bulundu.

“ŞOFÖR ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Belediye Başkanı Turgay Şirin ise Şehitler Mahallesi’nin yeni bir çehreye kavuştuğunu, açılışı yapılan taksi durağının da alana çok yakıştığını belirtti.

Şehrin kimliğini daha da güzelleştirme ve şehirde yaşayanların hayatlarını daha da kolaylaştırma merkezli çalışmaları kapsamında yapılan yeni taksi durağının hayırlı olmasını dileyen Başkan Şirin de “Bu çalışmayla vatandaşlarımızın ve taksici esnafımızın hizmet standartlarını yükselterek, bölgemizin estetik görünüşüne de katkı sunduğumuzu düşünüyorum. İhtiyaç duyulan ve talep edilen noktalara da bu yeni duraklarımızı monte edeceğiz. Şoför esnafımızın daha iyi koşullarda hizmet vermesi adına yanlarındayız. Bu anlamda yeni durakta hizmet verecek olan şoförlerimize hayırlı işler diliyorum. Yeni durakları hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilirken, Başkan Şirin de esnafla sohbet etme imkanı buldu.
Kaynak: İHA