İzmir'de Bomba yüklü araç yakalandı!

Ballıkuyu semtinde polisin durdurduğu bir otomobilde, ruhsatsız 2 silah, 3 el bombası ve bomba yapımında kullanıldığı değerlendirilen malzemeler ele geçirildi Araçtaki 4 kişi gözaltına alındı.

İzmir'de Bomba yüklü araç yakalandı!
İzmir'de Bomba yüklü araç yakalandı!
İzmir'in Ballıkuyu semtinde şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde, 2 ruhsatsız silah, 3 el bombası ve bomba yapımında kullanıldığı değerlendirilen malzemeler ele geçirildi, araçtaki 4 kişi gözaltına alındı.

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği (Yunus Ekipleri), il genelinde sürdürülen 'şok uygulama' kapsamında Ballıkuyu semti Aziziye Parkı yanında şüpheli gördükleri otomobillere yönelik uygulama başlattı. Ekipler, durdurulan bir otomobildeki 4 kişiyi araçtan indirip üst araması yaptıktan sonra, araçta 2 ruhsatsız silah ele geçirdi.

Polis 4 kişiyi gözaltına alırken, otomobilde sürdürülen aramada ise bagajda 3 el bombası ile bomba yapımında kullanıldığı değerlendirilen malzeme bulundu.

Olay yeri güvenlik çemberi altına alınırken, terör ve bomba uzmanı ekiplerinin incelemesinin ardından araç çekiciyle Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Gözaltına alınan 4 kişi ise Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Kaynak: AA