Başkan Üzülmez'den Engellilere Tiyatro Sürprizi

Kartepeli engelli vatandaşların her zaman yanında olan ve onlara destek olmaya devam eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçedeki engellileri sürpriz bir etkinlikte buluşturdu.

Başkan Üzülmez'den Engellilere Tiyatro Sürprizi
“Engelleri aşmak için varız” sloganıyla gerçekleştirilen engellilere özel tiyatro oyunu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Keloğlan ve Pamuk Prenses adlı müzikli çocuk oyununu Belediye Başkanı Üzülmez ile birlikte izleyen engelliler unutulmaz bir gün yaşadılar.

Engellilere yönelik hizmet veren Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Köseköy Rehabilitasyon Merkezi, Akmeşe Rehabilitasyon Merkezi, Gülen Kalpler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Avni Akyol İlkokulu özel sınıf öğrencilerinden oluşan 150 engelli birey tiyatro oyununu izledi.

Engelli vatandaşların sorunlarının çözümünde, bu konunun gündemde tutulması ve toplumsal hassasiyetin güçlendirilmesi konusunda çalışmalarını sürdüren Başkan Üzülmez, engelli bireylerle farklı aktivitelerde bir arada olmaya özen gösteriyor. Başkan Üzülmez, yardımcısı Abdullah Yılmaz ile etkinliğe katılan konuklarla tek tek yakından ilgilendi ve onlara hatır sordu.

Engelli bireylerle birlikte tiyatro oyununu izleyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sizlerin gözlerindeki ışık ve umut benim moral ve güç kaynağım. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

Oyun sonunda merkez yöneticileri de Başkan Üzülmez’e kurumlarına ve kurumlarında kalan engellilere sağladığı hizmetler için teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA