Bakan Tüfenkci'den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Gümrük ve Ticaret Balanı Bülent Tüfenkci, Hakkari’de şehit olan Uzman Çavuş Gökhan Aslan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Tüfenkci'den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci geçtiğimiz gün Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Gökhan Aslan’ının Akçadağ ilçesindeki babaocağını ziyaret etti. Burada kurulan taziye çadırında şehidin babası Ömer Aslan ile görüşen Bakan Tüfenkci, acılı aileye taziyelerini iletti. Bakan Tüfenkci, daha sonra 22 ve 23.dönem AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak’a taziye ziyaretinde bulundu. Ablasını kaybeden Ölmeztoprak’ın Örüçkü Mahallesindeki taziye yerine gelen Bakan Tüfenkci, aileye taziyede bulundu. Bakan Tüfenkci’ye taziye ziyaretlerinde, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan ve partiler eşlik etti.

Bakan Tüfenkci, Akçadağ ilçesi dönüşünde ise yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış törenin yapılacağı miting alanında da incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA