Osman Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na sert yanıt

Beyaz TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek, Başbakan Davutoğlu'na tüm hakkını helal eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Gökçek, "Eğer helallik konusunda bu kadar hassasiyet gözetiyorsa, ilk önce AK Partili kadın bakanımızdan helallik istemesi lazım" dedi.

Osman Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na sert yanıt
Osman Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na sert yanıt
AK Parti'de alınan olağaüstü kongre kararıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu, yaptığı basın toplantısıyla görevini bıraktığını açıkladı.

Beyaz TV Genel Koordinatörü Osman Gökçek Beyaz Ana Haber'de süreci değerlendirdi. Osman Gökçek, Davutoğlu'nun açıklamalarının ardından basın toplantısı düzenleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun '4 Mayıs Saray darbesi, Davutoğlu'na tüm hakkımı helal ediyorum' sözlerine yanıt verdi.

'KASETLE GELMİŞ BİR GENEL BAŞKANIN BU SÖZLERİNİ GARİPSEMEDİM'

'Bu konuyu iki şekilde değerlendirelim' diyen Gökçek, 'İlk önce darbe kısmına bakalım; sanki bunu söyleyen parti genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu değil de, CHP Gençlik Kolları'ndan çıkmış, bugüne kadar vura vura siyasetin her kademesinde bulunmuş, bu konuda ter dökmüş ve emeğiyle genel başkanlığa gelmiş bir CHP Genel Başkanı konuşuyormuş gibi bir izlenim çizmeye çalışıyor. Benim bildiğim Sayın Kılıçdaroğlu kasetle gelmiş bir genel başkandır' şeklinde konuştu.

Gökçek, 'Kasetle gelmiş bir CHP genel başkanının AK Parti kültürüyle alakalı bir yorum yapması; tabiki burada yaşanan hadiseleri anlayamaması gayet normal. Çünkü zannediliyor ki; hep böyle kasetlerle, kavgalarla, dövüşlerle, aferdersiniz küfürlerle hakaretlerle genel başkanlığa geliniyor. Hayır. İşte görüyorsunuz tam tersine sevgiyle, kardeşlikle bir bayrak devri de yapılabiliyor. O yüzden ben Sayın kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu bu davranışı çok da garipsemedim. Çünkü kasetle geldi. Kasetle gelen bir genel başkanın da böyle ifade kullanması normal. Böyle bir şeyin darbe olabilmesi mümkün mü? Eğer darbeyse bu; neden Sayın Davutoğlu'nun konuşmasının ardından dolar hemen düşüşe geçti?' ifadelerini kullandı.

'İLK ÖNCE KADIN BAKANIMIZDAN HELALLİK İSTESİN'

Osman Gökçek şöyle devam etti:

'Helallik kısmına gelince; Kılıçdaroğlu helalliği anlattı. Aradan 15 dakika geçti Sezgin Tanrıkulu da sosyal medyada 'hakkımı helal etmiyorum' dedi. Bu kadar kurumsallıktan uzak, kendi genel başkanını takmayan, söylediği lafları takmayan bir CHP var. Sayın Kılıçdaroğlu, hakkını helal ederek düzgün bir hareket yapmıştır. ama eğer helallik konusunda bu kadar hassasiyet gözetiyorsa, ilk önce AK Partili kadın bakanımızdan helallik istemesi lazım. Helallik bu kadar önemliyse; bence kadın bakandan da bir helallik istemesi gerekiyor Kılıçdaroğlu'nun.' BEYAZ GAZETE

Osman Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na sert yanıtKılıçdaroğlu'ndan Bakan Sema Ramazanoğlu'na ağza alınmayacak sözler