Didim Esra Karakaya Lisesi Öğrencisinden Türkiye Birinciliği

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı’nın (PİLVAK) lise ve dengi okullar arasında düzenlediği “Havacılıkta gelecek sizinle gelecek” yarışmasında, Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi 11 /A sınıfı öğrencisi Ezgi Özgür, şiir dalında Türkiye birincisi oldu.

Didim Esra Karakaya Lisesi Öğrencisinden Türkiye Birinciliği
İstanbul’da Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Başkanlığında yapılan “Havacılıkta gelecek sizinle gelecek” adlı şiir, kompozisyon, fotoğraf ve kısa film yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Törene Ulaştırma, Denizcilik, Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal, PİLVAK Başkanı Hüseyin Belpınar, THY Uçuş Eğitim Başkanı Sedat Şekerci, sanatçılar, ödül alan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere ve projeye destek veren bazı davetlilere ödülleri verildi.

Yarışmada, Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi 11 /A sınıfı öğrencisi Ezgi Özgür, büyük bir başarıya imza atarak şiir dalında Türkiye birincisi oldu ve ödülünü düzenlenen törende teslim aldı. Ezgi Özgür, 3 günlük Roma seyahati ile ödüllendirildi.

Okul Öğrencisi Ezgi Özgür’ün başarısı hem okulda hem de Didim’de sevinçle karşılanırken, Türkiye birincisi olan Ezgi Özgür’ün ileri de Uçak Mühendisliği bölümünde okumak istediğini belirtip, yarışma süresince emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA