Bartın'da Mesirelik Açılışı

Bartın'ın Hasankadı beldesinde mesirelik açıldı.

Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Tülüoğlu Mahallesi'ndeki mesirelikte yaptığı konuşmada, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından oluşturulan mesireliğe İstanbul Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın büyük katkı sunduğunu söyledi.

Bundan dolayı buraya Fazlı Kılıç'ın adını verdiklerini kaydeden Erdoğan, 'Bu mesire alanı sadece Hasankadılı vatandaşlarımız için değil, Bartın'ın her yerinden vatandaşlarımızın istifade edebileceği bir yer. Bu alanın yapımında emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyorum.' dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç da vatandaşlara hizmet için yerel yönetimlerin önemli olduğunu belirtti.

Yerel yönetimlerin arkasında güçlü siyasi iradeler olduğunda yatırım ve çalışmaların daha hızlı yapıldığını dile getiren Kılıç, 'Kağıthane ilçesinde çok sayıda Bartınlı kardeşimiz var. Biz de belediye olarak Hasankadı Belediyesinin bize ilettiği talepleri yerine getirerek bu mesire ve piknik alanını oluşturduk. İlk kez benim ismim bir yere verildi. Bunun için de Belediye Başkanı Zeki Erdoğan'a teşekkürlerimi sunuyorum.' diye konuştu.

Törene, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA