Osman Gökçek'ten kongre değerlendirmesi

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, AK Parti'nin kongre kararını olumlu bulduğunu söyledi. Gökçek, "AK Parti'de liderlik sorunu yoktur" dedi.

Osman Gökçek'ten kongre değerlendirmesi
Osman Gökçek'ten kongre değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun görüşmesi ardından haber merkezlerine flaş bir haber düştü. Görüşmenin ardından AK Parti'nin Mayıs sonu gibi olağanüstü kongreye gitme kararı alındığı öğrenildi. Başbakan Davutoğlu'nun olağanüstü kongrede aday olmayacağı belirtiliyor.

'KONGRE KARARI OLUMLU'
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Sürmanşet programında bu sıcak gelişmeyi değerlendirdi. AK Parti'nin kongreye gitmesini olumlu bulduğunu ifade eden Gökçek, 'AK Parti bir kadro hareketidir ve istişare ederek bazı kararlar alınıyor.' dedi.

'AK PARTİ'DE LİDERLİK SORUNU YOK'
AK Parti'de kırılma olduğu yönünde yapılan yorumları yanlış bulduğunu belirten Gökçek, 'AK Parti'nin içerisinde liderlik problemi yoktur. AK Parti'nin lideri bellidir. Sayın Davutoğlu bir çok güzel işe imza atmıştır. Eğer böyle bir karar alındıysa MYK'nın, AK Parti'nin üyelerinin, vatandaşın ve sonunda da partimizin kurucu lideri olan Sayın Erdoğan ile bunun istişaresi yapılmış ve böyle bir karar alınmıştır. Bu bir kırılma değildir' şeklinde konuştu.

'KRİZ MHP'DE VAR'
Gökçek sözlerine şöyle devam etti;

"Kriz şu anda MHP'de vardır. Eğer bir olağanüstü kuruldan bahsediyorsak ve bu 20 gün içerisinde yapılacaksa buna çözüm demek lazım. AK Parti'nin anında her şeyi çözüme çevirebilmek noktasında yüksek kabiliyeti vardır. "