Başkan Gürlesin Akköy Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Akköy’de ekibiyle birlikte kısa zamanda yapımı planlanan halı saha başta olmak üzere spor alanları, park alanları, çevre düzenlemeleri, üst yapı, okulların ihtiyaçları gibi birçok alanda incelemelerde bulundu.

Başkan Gürlesin Akköy Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede bulunan 68 mahallede yatırım atağına devam ediyor. Merkez mahallelerden en uç noktadaki mahallelere kadar üst yapı başta olmak üzere park alanları, çevre düzenlemeleri, spor tesisleri, sosyal tesisler gibi birçok yatırımı Başkan Gürlesin, ekibiyle planlıyor, yönlendiriyor, eksiksiz tamamlanması için her noktada incelemeler yapıyor. Okulların fiziki ihtiyaçları noktasında da önemli destekler sunuyor.

Başkan Gürlesin, çalışmalar kapsamında Akköy’de yapılması planlanan projeleri yerinde değerlendirdi. İlk olarak Başkan Gürlesin, Akköy mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi, bugüne kadar tamamladıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları aktardı. Sonrasında ise yapımı devam eden Akköy Merkez Aşağı Camide ve çevre düzenlemesi yapılacak Kavakbaşı Caminde yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Gürlesin, ayrıca Akköy Merkez İlkokulu’nda Pamukkale Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmaları denetledi. Mahalle merkezinde planlanan park alanıyla ilgili Başkan Gürlesin, ekibiyle birlikte istişarelerde bulundu. Halı saha talebiyle ilgili de Başkan Gürlesin, uygun olan noktalarda tespitler yaptı.

Akköy’e birçok yatırımın yapıldığını ve dahası içinde çalışmalar noktasında yerinde incelemelerde bulunduklarını belirten Başkan Gürlesin, “Akköy bizim için önemli bir yer. Tüm mahallerimiz gibi Akköy’e de hizmet ediyoruz. Bu bölgede 8 mahallemiz var. Biz bu bölgeye büyük önem veriyoruz. Pamukkale ve Karahayıt ile birlikte Akköy’ü turizm alanı olarak görerek hizmet ediyoruz. Burada ilk olarak açık olan pazaryeri yerine çok daha modern haldeki kapalı pazar yeri yaptık. Çok kısa sürede bu yatırımı hizmete açtık. Burada var olan sorunları gidermek için çalışıyoruz. Pamukkale-Akköy yolunu kısa sürede tamamladık. Üst yapı anlamında yatırım planlamalarımız devam ediyor. Akköy yatırımlarımızın yoğun olduğu yerlerden biri konumunda.Biz vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürmesi için gereken çalışmaları yapmak için mücadele ediyoruz. Bu bölgenin gençleri için halı saha yapmak istiyoruz. Bu konu ve birçok alanda bugün önemli değerlendirmelerde bulunduk. Çalışmalarımızla, yatırım ve eserlerle Akköy, çok daha iyi bir konuma ulaşacak” dedi.

Kaynak: İHA