Seydişehir Leblebisi Konya Uluslararası TÜYAP Fuarında Tanıtıldı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, 12. Konya Kent Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı’nda Seydişehir’in tanıtımı için açılan stantta Seydişehir Leblebisinin tanıtımını yaptı.

Seydişehir Leblebisi Konya Uluslararası TÜYAP Fuarında Tanıtıldı
Türkiye genelinde 50 ilden 150’ye yakın firmanın katıldığı KTO TÜYAP Uluslararası Fuar’ında Seydişehir Belediyesinin açtığı stantta fuarı gezmeye gelen vatandaşlara Seydişehir Leblebisi, Seydişehir’in değerleri ve güzellikleri tanıtıldı. Fuar’ın açılışa Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Hüsnüye Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, diğer ilçelerin belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Konya’da düzenlene Fuar’a katılan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Konya Milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Hüsnüye Erdoğan ile birlikte Seydişehir Belediyesi’nin standını ziyaret ederek Seydişehir Leblebisi ikram etti.

Büyükşehir Belediyeleri tarafında açılan fuarların ilçelerin tanıtımı için önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Standımızda 700 yıl önce Seyyid Harun Veli Hazretleri’nin Seydişehir’i kurmasıyla birlikte süregelen Seydişehir Leblebisini, Seydişehir’i tanıtıyoruz. Ayrıca Seydişehir Belediyesi’nin çalışmalarını yazılı ve görsel olarak tanıtımını yapıyoruz. Bu tür organizasyonlarla yer almak ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Bize bu imkanı sağlayan Konya Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Konya Ticaret Odası TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde açılan fuar 4 gün sürdü. Fuara yoğun bir katılım olurken belediyeler de ilçelerinin tanıtımlarını gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA