Milas'ta Birlik Yönetiminden Anlamlı Ziyaret

Muğla’nın Milas ilçesinde geçirmiş olduğu kazada yaşamını yitiren Milas Süt Birliği üyesinin ailesi birlik yönetimi tarafından ziyaret edilerek, ailenin acısı paylaşıldı.

Milas'ta Birlik Yönetiminden Anlamlı Ziyaret
Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Birlik İkinci Başkanı Nurettin Pinar, Birlik Genel Müdürü Soner Güney, Güneş Sigorta Acentası Hakkı Ayakdaş, ilçemiz Karakuyu Mahallesi’nde ikamet eden ve çiftçilik ile geçinen, Nisan ayı içerisinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Milas Süt Birliği üyesi 51 yaşındaki Gürsel Yılmaz’ın ailesini ziyaret ettiler.

Birlik üyesi Gürsel Yılmaz’ın üzücü bir kaza sonucu sevenlerinden ayrıldığını, ailesinin ve yakınlarının acısını paylaştıklarını belirten Başkan Gezgin, “Hem üyelerimiz hem de üyelerimizin aileleri, sevdikleri için güvenli bir gelecek hazırlayabilmek için çalıştık. Yaptığımız anlaşma kapsamında sigorta poliçesi ile sizlere 50 bin TL ödenecek. Tabi bu para Gürsel Yılmaz’ın acısını dindirmez. Ama en azından çocuklarının, ailesinin ihtiyacını karşılayacaktır. Hayat doğumla başlayıp ölümle biten bir süreç. Kimi ölümler erken oluyor. Biz birlik olarak sadece para kazandırmayı amaçlamıyoruz. Dedik ya biz bir aileyiz. Her şeyimizi düşünmeye çalışıyoruz. Bizi de bir evladınız olarak görün” dedi.

Gezgin, yaptığı konuşmanın ardından 50 bin TL’lik poliçe dekontunu Gürsel Yılmaz’ın annesi Nazire Yılmaz’a teslim etti.
Kaynak: İHA