Fuhuş operasyonu: Kadınlar kömürlükten çıktı!

Trabzon'da fuhuş yaptığı iddia edilen yabancı uyruklu 27 kadın yakalanıp sınır dışı edildi. Kadınlardan 7'si, polisten kaçmak için saklandıkları ve bir otelin kömürlük kısmından geçilen gizli bölmedeki odada yakalandı.

Fuhuş operasyonu: Kadınlar kömürlükten çıktı!
Trabzon'da düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları öne sürülen yabancı uyruklu 27 kadın yakalanıp sınır dışı edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çömlekçi Mahallesi başta olmak üzere kent genelindeki bazı otellerde kadınların para karşılığı fuhuş yaptığı istihbaratı üzerine, bu kadınların yakalanması ve fuhuş olaylarının önlenmesi amacıyla harekete geçti.

Bu çerçevede fuhuş yapıldığı ileri sürülen otellere operasyon düzenleyen polis, yasa dışı yollardan Türkiye'ye gelen ya da üzerlerinde sahte Türk nüfus cüzdanı bulunan Gürcistan ve Özbekistan uyruklu 27 kadını gözaltına aldı.

Kadınlardan 7'si, polisten kaçmak için saklandıkları ve bir otelin alt katındaki kömürlük kısmında yer alan küçük bir demir kapıdan geçilen gizli bölmedeki odada yakalandı. Odada tuvaletin yanı sıra kadınların kullanabileceği masa, sandalye, koltuk, kanepe ve televizyon bulunduğu ifade edildi.

Otellerde para karşılığı fuhuş yaptıkları belirtilen kadınlar, İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

Operasyon çerçevesinde, fuhuş için kadınlara yer temin edilen bazı otellere de yasal işlem yapıldı.

Kaynak: AA