Fenerbahçe'den Oğuzhan Hamlesi

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Hollanda'da bir yakını aracılığıyla Oğuzhan Özyakup'un babasının kafasını karıştırdı.

Beşiktaş'ın yaptığı Gökhan Gönül hamlesine Fenerbahçe'den Oğuzhan Özyakup'la şok bir cevap geldi... hem Galatasaray'a hem de Beşiktaş'a yılın çalımını atmak için kolları sıvayan Başkan Aziz Yıldırım, Hollanda'da bulunan bir yakını vasıtasıyla Oğuzhan'ın babası Muzaffer Özyakup'la temas kurdu. Amsterdam'da Utrecht'e giden kişi bizzat Muzaffer Özyakup'a, Aziz Yıldırım'dan teklif getirdiğini söyledi.

Takımın yıldızı Oğuzhan'ın Beşiktaş'tan yılda 1.5 milyon Euro kazanmıyorken, Ahmet Nur Çebi'nin sakat olduğunu bile bile 31 yaşındaki Gökhan Gönül'e 3 milyon Euro'ya yaklaşan bir teklif yapmasının haksızlık olduğunu anlattı. Oğuzhan'ın Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul etmesi durumunda Başkan Yıldırım'ın genç yıldıza Beşiktaş'ta kazandığının iki katını vermeyi taahhüt ettiğini söyledi. Bu teklifi kabul etmesi durumunda Başkan'ın, Beşiktaş'tan Oğuzhan'ın bonservisini alma konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını anlattı.

Muzaffer Özyakup kendisi ile görüşen bu kişinin sözlerini vakit kaybetmeden Ahmet Nur Çebi ile paylaştı. Beşiktaş'ta şimdi Fenerbahçe'nin devre arasında Jose Sosa ilgili hamlesi, lig devam ederken Mario Gomez'i ayartmaya çalışması ve son olarak da Oğuzhan'ın babasının aklını çelmeye çalışması iyice canları sıktı.