Erdemli'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

İçel’in Erdemli Belediyesi, Kargıpınarı Mahallesi’nin sokaklarını sıcak asfaltla kapladı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kargıpınarı Mahallesi’nde ilk defa sıcak asfalt çalışması yapıldığını bildirdi.

Erdemli'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Eerdemli Belediye Başkanı Tollu, yaptığı yazılı açıklamada, belde statüsündeyken Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen Kargıpınarı’nda tarihilerinde vatandaşları ilk defa sıcak asfaltla buluşturduklarını belirtti.

Asfalt yol konusunda bundan sonra sıcak asfalta ağırlık verileceğinin altını çizen Tollu, “Yeni kurulan sıcak asfalt şantiyesi, yeni alınan araçlar ve nitelikli insan gücüyle bu hizmetler için alt yapıyı oluşturmuş bulunmaktayız. Şimdi sıra hizmette. Çalışmalarımızı daha iyiye, daha mükemmele ulaştırmak için bütün imkanlarımızı seferber ederek çalışıyoruz. Şu anda Kargıpınarı Mahallemizde bulunan Hacılar, Muminhan, Zümrüt, Karanfil, Susam ve Kotku Sokak ile Gün Sazak Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan hizmetleri daha da yukarılara çıkarmak için ilçemizin her yerine karış karış hizmet götürüyoruz. Nerede bir insan var oraya ulaşıyoruz. Erdemli bu hizmetleri fazlasıyla hak eden bir ilçedir. Çok fazla çalışarak, ilçemizi hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Hizmet alanlarının çok genişlediğine vurgu yapan Tollu, vatandaşlardan biraz zaman ve sabır beklediklerini ifade etti.

Bu yıl içinde mahallelerin asfalt sorunlarının yüzde 90’ını çözeceklerini vurgulayan Tollu, yol konusunda son derece önemli çalışmalara imza attıklarını, buna rağmen eksiklerinin olduğunu kaydetti.

Bu eksikliklerin özellikle de yeni Büyükşehir Yasası ile Erdemli’ye bağlanan belde ve köylerde olduğunu belirten Tollu, “Bugüne kadar buralara gözle görülür hizmetler gitmemiş. Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun fakat maalesef yetersiz kalmış. Şimdi bu yerlerde yaşayan vatandaşlarımızın Erdemli Belediyesi olarak sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. Bu iş biraz zaman ve sabır gerektiren bir mesele. Ama herkes emin olsun ki, hizmet almayan mahalle kalmayacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA