CHP Milletvekili Çetin Arık Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

CHP Kocasinan İlçe Başkanlığı üyeleri, Milletvekili Çetin Arık’la birlikte Fevzi Çakmak Mahalle’si pazarını ziyaret etti.

CHP Milletvekili Çetin Arık Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri milletvekili Çetin Arık, Kocasinan İlçe Başkanı Mazhar Oğuz Özsoy ve yönetimi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde esnafın ve halkın sorunlarını dinledi.

Pazar Esnaflarından Levent Gök, pazarda beklenilenin altında bir hareketlilik olduğunu ve büyük marketlerin ve alışveriş merkezlerinin pazar kültürünü yok ettiğinden bahsetti. Gök, “süpermarketler insan ihtiyaçlarını birçok açıdan karşıladığı için vatandaşlar pazar alışverişini tercih etmiyor. Fiyatlar daha pahalı olsa da süpermarketlerde oralar tercih ediliyor. Pazar bir kültürdür fileli poşetler, esnafla muhabbet, gündemi değerlendirmek bizim vazgeçilmezlerimizdir. Kültürel değerlerimizi unutuyoruz” dedi.

Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen milletvekili Arık, talepleri tek tek not aldırdı.

Pazar esnafı ve vatandaşlar ise milletvekili ve başkanın kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek teşekkür etti.

Arık ve Özsoy pazarda bulunan vatandaşların ve esnafların şimdiden Ramazan Ayını kutlayarak hayırlı alışverişler diledi.
Kaynak: İHA