Ağrı Gıda, Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Demirkıran'a Veda Yemeği

Ağrı İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Demirkıran için veda yemeği düzenlendi.

Ankara Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne atanan Ağrı İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demirkıran için veda yemeği düzenlendi.

Bir restoranda gerçekleştirilen yemekte konuşan, Demirkıran, çalıştığı süre içerisinde bütün mesai arkadaşlarından memnun kaldığını belirtti.

Bir vücudun azaları gibi olduklarını söyleyen Demirkıran, 'Birimizin eksikliği demek o vücudun eksikliği demektir. Dolayısıyla ben kendimi hep öyle gördüm. Burada çalıştığım süre içerisinde Allah şahittir ki ve sizde şahit olun elimden geleni yaptım.' dedi.

Asıl amaçlarının halka hizmet olduğunu aktaran Demirkıran, şunları kaydetti:

'Yaptığımız işlerde devamlı arkadaşlarıma tavsiyem, halkımızın lehine düşünmeleridir. Bugüne kadar sizinle yapmış olduğum çalışmalar esnasında ister istemez bazı arkadaşlarımın kalbini kırmış olabilirim. Ben, bütün mesai arkadaşlarıma hakkımı helal ediyorum, herkesin de bana haklarını helal etmesini istiyorum.'

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yemeğe, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcıları, Kenan Engin ve Zeki Çelik, Gıda ve Yem Şubesi Müdürü Ali Haydar Yiğit, Taşlıçay İlçe Müdürü Cemal İnce ve kurum çalışanları katıldı.

Kaynak: AA