Sankon Güney Amerika Ülkeleri Temsilciliğine İş Adamı Carlos Cesars Prato Roman Atandı

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkezinden yapılan açıklamada, kuruluşun Güney Amerika Ülkeleri Bölge Başkanlığına Şili’nin önemli iş adamlarından Carlos Cesar Prato Roman’ın seçildiği bildirildi.

Sankon Güney Amerika Ülkeleri Temsilciliğine İş Adamı Carlos Cesars Prato Roman Atandı
Açıklamada Konfederasyonun Güney Amerika Ülkeleri teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığı belirtildi. Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Güney Amerika Ülkeleri temsilciliğinin Merkezi Şili Cumhuriyeti olduğu ve Konfederasyonun Güney Amerika Ülkeleri Bölge Başkanlığına Şili vatandaşı ve Şili’nin önemli İş Adamlarından Carlos Cesar Prato Roman’ın seçildiği açıklandı. Kuruluştan yapılan açıklamada, "İş Adamı Carlos Cesars Prato Roman Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Kuruluşunu ve Kuruluşun Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy hanımefendiyi Şili Cumhuriyeti ve Güney Amerika Ülkelerinde en üst düzey makamlarda temsil etme yetkisine sahiptir" denildi.

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un önümüzdeki günlerde Türkiye Cumhuriyeti ile Şili Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Şili Cumhuriyeti’ne ziyaret gerçekleştireceği açıklandı.
Kaynak: İHA