Migros'tan Kampanyalı 3 Çeşit Ramazan Kolisi

Migros, ramazanı yüzde 47’ye varan tasarruf sağlayan üç çeşit ramazan kolisi ile karşılıyor.



Migros’tan yapılan açıklamaya göre, 13 çeşit ürünüyle Bereket Kolisi 24,90 TL, 18 çeşit ürünüyle Lezzet Kolisi 34,90 TL, 24 çeşit ürünüyle Ziyafet Kolisi ise 49,90 TL'ye sunuluyor.

Migros Grubu, ramazan ayında ekonomik fiyatlı özel kampanyalar düzenliyor. Tüketicinin ramazan ihtiyacını tam olarak karşılayacak şekilde hazırlanan ramazan kolileri, aynı zamanda bütçeler için avantaj da sağlıyor. Ramazan ihtiyaçlarını tek tek almak yerine ramazan kolisi şeklinde almak, tüketiciye yüzde 47’ye varan tasarruf imkanı veriyor.

Her yıl tüketicilerden gelen talebe göre hazırlanan koliler, undan salçaya, şekerden çaya, çorbadan reçele kadar sahur ve iftar sofraları için vazgeçilmez temel gıda maddelerinden oluşuyor.

Tüketici için en ekonomik fiyatlarla ramazanı karşılayan Migros, 13, 18 ve 24 ürün çeşidinin bulunduğu üç değişik koli seçeneği sunuyor. Money Bonus kredi kartı ile de 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ramazan kolilerinde yüzde 25 indirim kazanma şansına sahip oluyor.

- Bereket Kolisi

Bereket Kolisi, 24,90 TL’lik fiyatıyla 4 kişilik bir ailenin iftar sofrası için ihtiyacı olan ürünleri içeriyor. Bereket Kolisi'nde un, pirinç, çay, küp şeker, tuz, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, toz tatlı, soğuk çay ve gazlı içecek bulunuyor. Bu ürünleri tek tek almak yerine koli ile alan tüketiciler yüzde 47 kazanç sağlıyor.

- Lezzet Kolisi

34,90 TL'lik fiyatıyla satılan Lezzet Kolisi'nde un, pirinç, çay, Türk kahvesi, küp şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, bezelye konservesi, zeytin, makarna, salça, bulgur, reçel, buzlu çay, tavuk bulyon, tuz, gazlı içecek ve toz tatlı yer alıyor. Bu ürünleri tek tek almak yerine koli ile alan tüketiciler yüzde 46 tasarruf yapıyor.

- Ziyafet Kolisi

Fiyatı 49,90 TL olarak belirlenen Ziyafet Kolisi'nde un, pirinç, çay, Türk kahvesi, küp şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, bezelye konservesi, makarna, salça, bulgur, fasulye, reçel, bal, tuz, zeytin, tavuk bulyon, tahin pekmez karışımı, buzlu çay, gazlı içecekler, gazoz, toz tatlı, hazır kahve ve irmik bulunuyor. Bu ürünleri tek tek almak yerine koli ile alan tüketiciler yüzde 43 kazanç sağlıyor.

- Ramazan sofrasını Migros’tan kuranlar 50 Money kazanıyor

Migros, ramazan kolilerinin yanı sıra ramazan süresince özel kampanyalar da sunacak.

Migros, mağazalarından tek seferde 30 TL ve üzeri yapılan bakliyat, bulgur, pirinç, salça, un alışverişine 10 Money, çay, şeker alışverişine 10 Money, kahvaltılık (bal, reçel, tahin, pekmez, krem çikolata) alışverişine 10 Money, piliç hindi veya 'Uzman Kasap' markalı köfte alışverişine 10 Money ve et şarküteri (salam, sucuk, sosis, pastırma) ürünü alışverişine yine 10 Money kazandırıyor. Böylelikle ramazan sofrasını Migros’tan kuranlar, toplamda 50 Money kazanma fırsatı yakalıyor. Ayrıca tek seferde 9 TL’lik güllaç alanlara, 2 Money hediye ediliyor.

Kaynak: AA