Mersin Barosu, Çocuklarla Buluştu

İçel Barosu, çeşitli etkinliklerde çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda İçel Barosu Başkanı Alpay Antmen, Musalı Köyü ve Baro Koruluğu’nda ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi.

Mersin Barosu, Çocuklarla Buluştu
Baro Başkanı Antmen, merkez Toroslar ilçesinin TEOG birincisi Musalı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin, “Okuma ve Uçurtma Şenliği”ne katılarak, sevinçlerine ortak oldu. Öğrencilerin davetiyle şenlikte yer alan Antmen’e, Baro Çoçuk Hakları Komisyon Başkanı Ece Kovan Demirtaş ve komisyon üyeleri ile bazı avukatlar da eşlik etti. Şenlikte, çocuklara “Gelecek sizlere emanet” diyen Antmen, beraberindeki heyetle birlikte öğrencilerle uçurtma uçurarak, eğlencelerine katıldı.

Öte yandan, Antmen aynı gün İçel Barosu Koruluğu’nda Bahçeşehir Koleji öğrencilerini de ağırladı. Etkinlikte, öğrencilerin korluğa armağan ettiği kuş yuvalarını teslim alan Antmen, “Her bir kuş yuvası, bir çocuk hakkını taşıyor” dedi.

Bu anlamlı hediyenin koruyucusu ve sahipçisi olacaklarını belirten Antmen, “Daha güzel bir dünya için geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın haklarının korunması ve gelişiminin sağlanması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA