Kahta MYO Öğrencilerinden Harfane Etkinliği

Adıyaman’ın Kahta İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Kahta Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerinin birlikte organize ettiği “Harfane Sıra Gecesi” etkinliği düzenlendi.

Kahta MYO Öğrencilerinden Harfane Etkinliği
Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen “Harfane Sıra Gecesi” etkinliğine Kahta MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Olgunoğlu, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Engin Artar, Akademisyenler, Ses Sanatçısı Recep Tanyıldız ve Kahta MYO öğrencileri katıldı.

Etkinlik öncesi Adıyaman Üniversitesi Konservatuar öğrencileri yöresel türküler ile salonda bulunanlara keyifli dakikalar yaşatarak büyük beğeni topladı. Yöresel türkülerin söylenmesinin ardından konservatuar öğrencisi Mahir Arslan bağlama ile bir şov yaparak salonda bulunanları coşturdu. Kahta MYO öğrencileri öğrencilere Harfane Sıra Gecesi gösterisi düzenledi.

Yöresel türküler eşliğinde çiğ köfte yoğurup, halay çekti. Harfane Sıra Gecesi gösteri salonda bulunanların alkışlarıyla sona erdi. Yöresel türkülerin ve Harfane Sıra Gecesi gösterisinin bitmesinin ardından etkinliğine Kahta MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Olgunoğlu programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Öğrencilerimizden güzel sesler duyduk. Bu gece daha önceki senelere göre biraz daha profesyonel olduğunu düşünüyorum. Her sene daha ileriye doğru gidiyor. Siz değerli arkadaşlarım dönemin sonuna geldi. Son bir haftamızı geçirmek üzereyiz. Hepimizin bundan sonraki hayatının bu gece gibi güzel olmasını arzu ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Program, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilere plaketlerin verilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA