Büyükşehir'den Eğitime Büyük Destek

Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi bünyesine kazandırılan yurt binasını yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “Çalışma odaları, yemekhanesi ve diğer tüm gereklilikleri bünyesinde barındıran 150 kişilik son derece modern bir projede çalışmalarımız tamamlandı. Öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyükşehir'den Eğitime Büyük Destek
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi bünyesine kazandırılan yurt binasını yerinde inceledi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ve Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Topaloğlu’nun da yer aldığı ziyarette, Büyükşehir tarafından inşa edilen yurdun son halini aldığı ve projenin yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin kullanımına sunulacağı açıklandı.

Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerimizin kullanımına sunacağımız yurt projesinde çalışmalarımızı tamamladık. Bu proje hem şehrimiz hem şehir dışından gelen öğrencilerimiz için büyük bir önem arz ediyor. Yurt 150 kişilik bir kapasiteye sahip. Çalışma odaları, yemekhanesi ve diğer tüm gereklilikleri bünyesinde barındıran son derece modern bir çalışma oldu. Öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu, “Eğitime dönük katkılarımız dün olduğu gibi bugünde devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve diğer tüm aktörlerle sıkı bir iletişim halindeyiz. Şehrimizin eğitim standartlarını daha yüksek seviyelere çıkararak başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda tüm kurum ve kuruluşlara da büyük bir iş düşüyor. İnşallah şehrimizin eğitim göstergelerini yükseltecek benzer çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA