Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman Bursa'da Duygulandı

Orhaneli ilçesindeki bir okulda özel eğitim sınıfının açılış programına katılan Orman, bir engelli annesinin okuduğu hikaye sırasında göz yaşlarına hakim olamadı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursa'nın Orhaneli̇ i̇lçesi̇ndeki̇ Ahmet Necati Yılmaz Meslek Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan özel eğitim sınıfının açılışına katıldı.

Orman, ilçeye gelişinde ilk önce, Orhaneli Kaymakamı Abdülhalim Can ile Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nu makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti.

Tatlıoğlu, ziyarette, Beşiktaş'ın Türkiye'nin en eski kulüplerinden olduğunu belirterek, 'Dolayısıyla Beşiktaş diğer kulüplerin ağabey konumundadır. Başkan Orman'a yenilgilerden sonra bahaneler uydurmadığı ve başka kulüpleri eleştirmediği için teşekkür ediyorum.' dedi.

Orman ise Orhaneli'nde bulunduğu için duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Beşiktaş'ın Türkiye Cumhuriyetine Osmanlı İmparatorluğundan kalan en büyük miras olduğunu ifade eden Orman, ilçede çok güzel ağırlandığını belirtti.

Orman, daha sonra özel eğitim sınıfının açılışının yapılacağı okula geçti.

Burada konuşan Orman, çok anlamlı gün yaşadığını vurgulayarak, 'Bize ağabeylerimizin öğrettiği Beşiktaşlılık duruşu diye bir şey var. Bu da şu anlama geliyor. İyi bir insan, iyi bir vatandaş olmadan iyi bir Beşiktaşlı olunmaz. Bu özel eğitim sınıfını Orhaneli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği yaptırdı. Maç kazanarak şampiyon olabilirsiniz önemli olan bu tür işlerde şampiyon olabilmek.' diye konuştu.

Daha sonra engelli bir çocuğu olan Güllü Külahlıoğlu, doğamamış engelli bir bebeğin annesine yazdığı mektubu konu alan kısa bir hikaye okudu.

Bu sırada Başkan Orman olmak üzere açılışa katılanların gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi. Daha sonra Külahlıoğlu, özel sınıf öğretmeni Betül Köşlüoğlu'na öğrenciler ve velileri adına plaket verdi.

Özel sınıf öğrencilerin sunduğu gösteri ve plaket takdiminin ardından sınıfın kurdelesi Orman ve katılımcılar tarafından kesildi.
Kaynak: AA