Ahilik Haftası'nın Ardından

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ahiliğin başkenti Kırşehir’de ağırlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Kendirli, yaptığı yazılı açıklamada, 29. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kırşehir'de ağırlamanın gururunu yaşadıklarını, binlerce kişinin Cumhurbaşkanını bağrına bastığını kaydetti.

Kırşehir halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görkemli bir şekilde karşıladığını aktaran Kendirli, sözlerine şöyle devam etti:

'Eğitimde, sağlıkta, ekonomide, ulaşımda, sosyal devlet anlayışında, güvenlikte kronikleşmiş sorunlara, herkesi rahatlatan uygulamalarla ve alınan istikrarlı kararlar ile ülkeye rahat bir nefes aldıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ahiliğin başkenti Kırşehir'de görkemli bir şekilde karşıladık. Kırşehirliler Cumhurbaşkanını yalnız bırakmadılar. 'Her zaman yanındayız' mesajını verdiler. Meydanlarda, caddelerde sokaklarda ve geçiş güzergahlarında Cumhurbaşkanımızı hiç yalnız bırakmadılar, sevgi seli olup aktılar. Kırşehirli vefasını ve kadirşinaslığını yine gösterdi. Cumhurbaşkanımız Ahi meydanında hemşehrilerine miting coşkusuyla, heyecanıyla hitap etti. Kırşehir’de çok büyük bir coşku vardı. Binlerce vatandaşımız Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. En güzel şekilde karşıladı, en güzel şekilde de uğurladı. Cumhurbaşkanımız her fırsatta ilimize geldi gitti, her seferinde çok mutlu ve memnun ayrıldı.'

Kaynak: AA