Morhipo.Com'dan Anneler Günü'ne Özel Ürünler

Morhipo.com Anneler Günü’ne özel yayına aldığı sayfayla onlarca kategori altında ürünler sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, yeni sezon ürünleri ve avantajlı kampanyaları bir arada sunan Morhipo.com, Anneler Günü’ne özel hediye seçenekleri barındırıyor.

Ayrıca 'Tek sepet', 'kapıda nakit', 'kredi kartı ile ödeme', 'hızlı teslimat', 'Hopi ile alışveriş', 'Hopi indirimleri' gibi birçok avantajlı hizmeti sayesinde, Morhipo.com’dan oldukça kolay bir alışveriş deneyimi de sağlanıyor.

Morhipo.com’dan alınan ürünler, Boyner veya YKM’nin Türkiye genelinde 88 farklı noktada bulunan mağazalarına iade edilebiliyor. 'Tıkla Gel' hizmeti ile satın alınan ürünlerin kargo süreci beklenmeden Boyner Grup’un fiziksel mağazalarından doğrudan da teslim alınabiliyor.

Morhipo.com, başlattığı emoji yarışması ile 100 TL indirim imkanı da veriyor. Annelerine sevgilerini dünyanın ortak dili emojiler ile hem Instagram hem de Twitter’da paylaşan kişilerin sevgi sözcükleri arasından jürinin seçeceği en iyi mesajın sahipleri, 4 Haziran 2016 tarihine kadar geçerli 100 TL değerinde hediye çeki kazanacak.

Bu arada Morhipo.com’un yayımladığı istatistiklere göre, geçen yılki Anneler Günü öncesinde, 'Kadın' kategorisinde elbise, bluz ve gömlek; 'Ayakkabı & Çanta' kategorisinde casual ayakkabı, klasik ayakkabı, babet, askılı çanta; 'Ev ve Yaşam' kategorisinde saklama kabı, çift kişilik nevresim takımı, servis tabağı; 'Kozmetik' kategorisinde parfüm, şampuan ve maskara+ruj en fazla tercih edilen ürünler arasında yer aldı.

Kaynak: AA