KOÜ'de Kariyer Günü

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Barbaros Denizcilik Yüksekokulu Öğrenci Kulübü tarafından kariyer günü düzenlendi.

Yüksekokulun konferans salonunda gerçekleşen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, etkinlikte yaptığı konuşmada. ilçenin Kocaeli’nin, Marmara’nın incisi olduğunu söyledi.

Yıldırım, kendilerini sevindiren gelişmelerden birisinin yüksekokulun fakülteye dönüşmesi olduğunu dile getirerek 'Sizler de bundan sonraki diplomanızı bir denizcilik fakültesinden alacaksınız. Siz ilk öğrenciler olacaksınız. Hedefimiz de sizin gibi bu okuldan yetişmiş insanların tekrar üniversitede eğitim verecek pozisyona gelmesidir.' diye konuştu.

Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer de bölgede böyle bir okulun bulunmasının kendileri için çok olumlu bir olduğunu belirterek 'Bizim sizlerden sizlerin de bizlerden faydalanabilme imkanı olacaktır. Bizim öğretim görevlilerimiz ve sizlerin öğretim görevlileri fikir alışverişinde bulunabilir. Bizlerin sizlerden sizlerin de bizlerden öğreneceği çok şeyler olduğuna inanıyorum. Bu nedenle birbirimize her zaman destek olacağız.' ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Barbaros Denizcilik Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Özcan Gündoğdu, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilcisi Vedat Doğuseli, Barbaros Denizcilik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Metre Musa Elibolu ve yönetimi ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA