İkbal Gürpınar Açıklaması Göbel Termal Tesisleri Harika

Tavşanlı Belediyesi, televizyon programcısı İkbal Gürpınar’ın ilçe halkıyla buluşturdu. Tavşanlı Belediye Kültür Sarayı’nda 2. Şiir Akşamları programına konuşmacı olarak katılan İkbal Gürpınar yaklaşık 2 saat boyunca vatandaşlara seslendi.

İkbal Gürpınar Açıklaması Göbel Termal Tesisleri Harika
Aynı zamanda yaşam koçu da olan İkbal Gürpınar, seslendirdiği şiirlerin yanında hayata dair paylaşımlarda da bulundu.

Daha sonra sahneye gelen İkbal Gürpınar uzun yıllar önce Tavşanlı’ya geldiğini ve ilçe halkını özlediğini söyleyerek, “Anadolu insanı gerçekten bambaşka. Buradaki insanlarımızın sıcaklığını unutmak mümkün değil. Daha önce de gelmiştim. Şimdiki gelişimde ilçenin çehresinin değiştiğini gördüm. Özellikle Göbel Termal Tesisleri’ne bayıldım. Bu bağlamda güzel ilçemizi daha da güzelleştiren Belediye Başkanımız Mustafa Güler ve ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Program esnasında başından geçen olayları da izleyicilerle paylaşan Gürpınar, “Cumhurbaşkanımızın zevcesi olmak istediğim yönünde hakkımda iftira yayıldı. İftirayı ilk duyduğumda (Hasbünallah) dedim. Bir kadına, bir anneye rahatlıkla iftira atabilecek ve bunu sorgusuzca yayabilecek bir zümre var karşımızda. Allah muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 2 saat boyunca duygulu anlatımlarda bulunan ve şiirler okuyan İkbal Gürpınar’a program sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden çiçek ve hediyeler takdim etti.

İkbal Gürpınar kitaplarını da imzalayarak vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti, fotoğraf çektirdi. (EFE)
Kaynak: İHA