HDP ve PKK'nın Can'ı Cumhuriyet!.

Vatana ihanetle suçlanan Can Dündar'ın Cumhuriyet, Meclis'teki dokunulmazlık görüşmelerini tıkamaya çalışan PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin propagandasını yapmayı tam gaz sürdürüyor..

HDP ve PKK'nın Can'ı Cumhuriyet!.
HDP ve PKK'nın Can'ı Cumhuriyet!.
Vatan haini John Dündar yine kendine yakışanı yaptı. Meclis'i savaş alanına çeviren Kandil'in siyasi tetikçilerinin imdadına koşan ilk isimlerden birisi oldu. İngiliz John, Anayasa komisyonundaki görüşmeleri tıkamaya çalışan ve AK Partili vekillere saldıran HDP'lileri attığı manşetlerle korumaya çalıştı.

OLAYLARDAN HDP'Yİ DEĞİL AK PARTİ'Yİ SORUMLU TUTTU

MİT TIR'ları davasında yargılanan ve devlete ait gizli belgeleri yaymasıyla başı vatana ihanet suçlaması nedeniyle dertte olan John Dündar, komisyonda terör estiren HDP'lileri görmezden gelerek meydana gelen istenmeyen görüntülerden AK Partilileri sorumlu tuttu. Dündar, HDP'lilerin Meclis içerisinde PKK'ya ait özgürlük marşını söylemesine bile alkış tuttu.

HDP ve PKK'nın Can'ı Cumhuriyet!.

ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI ONLARI PKK SEVİCİ BİLE YAPTI!

Erdoğan ve AK Parti düşmanlığını bulunduğu hiçbir ortamda gizlemeyen John Dündar, terör destekçisi vekillere imaj çalışması yürüterek ikiyüzlü tavrını tekrar herkes gösterdi. AK Parti'ye duyduğu büyük nefret uluslararası tetikçi Dündar'ı bir numaralı terör sevicilerden biri haline getirdi.

HDP ve PKK'nın Can'ı Cumhuriyet!.

PKK VE HDP İÇİN SEFERBER OLDULAR
Dündar ve ekibi; hendek siyaseti sebebiyle hem halktan hem devletten büyük darbe yiyen PKK ve HDP için büyük bir seferberlik ilan etti. Sahip oldukları tüm medya organlarını onların çıkarları doğrultusunda sonuna kadar kullanmaya başladılar..