Beylikova 2. Kitap Kültür Ve Sanat Günleri Başladı

Eskişehir’in Beylikova ilçesinde bu yıl 2.’si düzenlenen Kitap Kültür ve Sanat Günleri başladı.

Beylikova 2. Kitap Kültür Ve Sanat Günleri Başladı
Beylikova Kaymakamlığı ile Beylikova Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, Bando Es Es’in başını çektiği yürüyüş korteji ile başladı.

Beylikova Belediye Spor Salonu’na kadar uzanan yaklaşık iki kilometrelik yürüyüşte Bando Es Es’in çaldığı parçalar vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Daha sonra kitap reyonlarının açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcıları Şakir Erden ve Hamdi Bilge Aktaş, İlçe Kaymakamı Selçuk Haskırış, Belediye Başkanı Özkan Alp, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın başta olmak üzere çok sayıda bürokrat ve kaymakamlar katıldı.

Spor salonuna yayılan kitap reyonlarını dolaşan protokol mensuplarından sonra salona giren öğrencilerin çok sayıda kitap satın aldıkları gözlendi.

Etkinliğin öğleden sonraki bölümünde Mehmet Güleç Anadolu İHM Lisesi salonunda şantöz Şebnem Sezer ve orkestrasının konseri iki seans olarak yapıldı. Hava muhalefeti nedeniyle akşam açık havada yapılması planlanan film gösterisi ise kapalı salona alındı. Vatandaşlara her gün pide, gözleme, tatlı ve ayran ikram edilen etkinlikler çarşamba ve perşembe günleri devam edecek.
Kaynak: İHA