Mutluluk İçin Pedal Çevirdiler

Bolu'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tanışan ve hayatlarını birleştirmeye karar veren çift, nikah masasına bisikletle gitti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tanışan ve hayatlarını birleştirmeye karar veren çift, nikah masasına bisikletle gitti.

Bolu'da 8 Mart Kadınlar Günü Bisiklet Turu'nda tanışan Tabiatın Kalbi Bolu Bisiklet Amatörleri Derneği Başkanı Melike Büşra Bayramoğlu (30) ve Bolu 2'nci Komando Tugayı'nda görevli Yüzbaşı Sait Karşı (37), evlenmeye karar verdi.

Nikah için Bolu Belediyesi evlendirme biriminden gün alan çift, arkadaşlarıyla Karacasu beldesinden bisikletlerle Karaçayır Mahallesi'nde bulunan nikah salonuna geldi. Çift, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu'nun kıydığı nikahla dünya evine girdi.

Melike Büşra Bayramoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Biz bir bisiklet turunda tanıştık. Birlikteliğimizi böyle taçlandırmak istedik.' diye konuştu.

Seyit Karşı da 'Biz böyle bir etkinlik düzenledik. Arkadaşlarımız da sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadılar. Hep birlikte buraya kadar pedal çevirdik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalınız bırakmayan yakınlarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.' dedi.
Kaynak: AA