Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ağar'dan, Vali Varut'a Ziyaret

Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, Sivas Valisi Alim Barut’u makamında ziyaret etti.

Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ağar'dan, Vali Varut'a Ziyaret
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Sivas’a gelen Başkan Ağar ziyarette Yol-İş Sendikası Genel Merkezi’nin ülke genelinde yapılan çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Sıcak ve samimi havada gerçekleşen ziyarette Yol-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Eyüp Baran ile çevre illerden gelen sendikaların başkanları da hazır bulundu.

Valilik ziyaretinin ardından Başkan Ağar, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ile İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata’yı da ziyaret etti.

Genel Sekreter Ayhan, işçi sendikalarının temsilcilerini Sivas’ta görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işçilerin gerek özlük gerekse sosyal haklarının korunması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.



Sivas İl Özel İdaresi’nin diğer illerle kıyaslandığında sorun ve taleplerin en hızlı şekilde yerine getirilen bir kurum olduğunu anlatan Ayhan,"İşveren olarak şunu belirtmeliyim ki kurumumuzda huzur var, diyalog var. İşçilerimizden ziyadesiyle memnunuz. Diğer yandan kurumumuzdan emekli olan personellerle bağımızı koparmamak ve iletişimimizi güçlü tutmak için 2005 yılından bugüne kadar emekli olan kardeşlerimize vefa yemeği düzenleyeceğiz. Sonuçta hepimiz bir aileyiz. Ülkemize hizmet etmek için canla başla çalışacağız. Temel gayemiz huzurun ve güçlü birlikteliğin sağlanmasıdır." dedi.

Ziyaretin sonunda Ayhan, Başkan Ağar’a Sivas Kongre Müzesi’nin gravür tablosunu ve idarenin yayınlarından takdim etti.
Kaynak: İHA