Nuriye Mahallesi'nde Geleneksel Hayır Yemeği

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Nuriye mahallesinde bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel hayır yemeği birlik ve beraberlik ortamında yapıldı.

Nuriye Mahallesi'nde Geleneksel Hayır Yemeği
Mahalle meydanında düzenlenen yemeğe Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saruhanlı Belediyesi’nin de desteğiyle Mahalle Muhtarı Mehmet Karapehlivan’ın öncülüğünde mahalleli vatandaşların katkılarıyla düzenlenen programda dualar edildi ve yemekler dağıtıldı. Başkan Yaralı, yemeğin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Saruhanlı ilçemize bağlı birçok mahallemizde her yıl geleneksel olarak hayır yemekleri düzenleniyor. Hayır yemekleri aynı zamanda bahar havası ortamında geçerek, birlik beraberlik, kardeşlik ve paylaşım duygularımızı kuvvetlendiriyor. Şahsen ben böyle bir etkinliğe katılmaktan, bu atmosferde vatandaşlarla bir arada olmaktan çok mutluyum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin." dedi.

Mahalle Muhtarı Karapehlivan ise geçen yıl birincisini düzenledikleri hayır yemeğinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bugün burada güzel bir ortamda birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Yöre halkının kaynaşma ve dayanışmasına vesile olan hayır yemeklerini önemsiyor ve daim olmasını diliyoruz. Katılan herkese ve bizlerden desteğini esirgemeyen Saruhanlı Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı’ya mahallem adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA