Doğu Ve Güney Doğu Anadolu Bölgesel Toplantısı Sona Erdi

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanlığınca düzenlenen 'Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesel Toplantısı' sona erdi.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanlığınca Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve bölgede görev yapan akademisyenlerin eğitim amaçlı katıldığı 'Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesel Toplantısı' tamamlandı.

Toplantının ikinci oturumunda Florence Nightingale Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Omurga Cerrahisi Merkezinden Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu, 'Yaş Üstü Ciddi Osteoporozla Birlikte Kanal Darlığı ve Deformitesi Olan Olgularda Tedavi Yaklaşımı', Yüzüncü Yıl Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ata Gökalp 'Tıbbi Şaft Kırıklarının İMÇ Yöntemiyle Tedavisi', Cumhuriyet Üniversitesinden Yard. Doç. Dr. Özhan Pazarcı 'Ateşli Silah Yaralanmalarında Artoplasti Seçenekleri' konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Üçüncü oturumda ise Gaziosman Paşa Üniversitesinden Doç. Dr. Bora Aslan 'Diz Çevresi Deformitelerinde İkili Douple Biplanar Osteotomiler', İnönü Üniversitesinden Mehmet Fethi Ceylan GKD Erken Tanısından Karşılaşılan Problemler', Sütçü İmam Üniversitesinden Doç. Dr. Ali Murat Kalendar Pes Planusun Cerrahi Tedavisi' konularında tedavi yöntemlerini anlattı.

Kaynak: AA