Çocuksu Hayaller Gerçek Oldu

Mart ayında faaliyetlerine başlayan Genç Tebessüm Derneği Düzce Şubesi Bahçeköy İlköğretim Okulunda Çocuksu Hayaller Projesini gerçekleştirdi.

Çocuksu Hayaller Gerçek Oldu
İhtiyaç sahibi aileleri tespit ederek sosyal yardımlaşma faaliyetlerine başlayan Genç Tebessüm Derneği Düzce Şubesi, derneğin ilköğretim öğrencilerini mutlu etmeyi hedefleyen Çocuksu Hayaller Projesi için Bahçeköy İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle buluştu. Proje kapsamında öğrencilerden hayallerini resim olarak çizmesini isteyen abi ve ablaları, çizilen resimleri bağışçılarla paylaştı ve minik öğrencilerin hayallerinin gerçekleşmesini sağladı.

Genç Tebessüm Derneği Genel Merkez’inin hayallerin de bazen gerçek olabildiğini göstermeyi hedefleyerek başlattığı projede bugüne kadar Türkiye’nin birçok yerinde ve ağırlıklı olarak köy okullarında bu mutluluk yaşanmış durumda.

Projenin işleyişinde, dernek gönüllüleri projenin gerçekleştirileceği okulu tespit ediyor ve öğrencilerden hayallerini resmetmelerini istiyor. Çizilen resimler cocuksuhayaller.org internet sitesi üzerinden sergilendikten sonra internet sitesini ziyaret eden hayırseverler de gerçeğe dönüştürmek istedikleri hayali seçiyor ve minik bir öğrencinin büyük bir sevinci için gerekli adımı atıyor.
Kaynak: İHA