Seydişehir Belediyesi'nden Irmaklı Mahallesine Oyun Parkı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından Irmaklı Mahallesi’ne oyun parkı kuruldu.

Seydişehir Belediyesi'nden Irmaklı Mahallesine Oyun Parkı
İlçe merkezine yapılan hizmetleri kırsal mahallelere de götürmeyi hedefleyen Seydişehir Belediyesi, Irmaklı Mahallesi’nde oluşturulan yeşil alandaki, çocuk oyun gurupları yapımını tamamladı. Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerinin aynı hizmetleri alacağını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, verilen sözleri imkanlar dahilinde yerine getirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların da her türlü hizmetten faydalanacağını kaydeden Başkan Tutal, “Merkez ya da kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyükşehir Yasası ile birlikte kırsal mahallelerimizin eksikliklerini gidermek adına hızlı bir çalışma içerisindeyiz. Öncelikli olarak kırsal mahallelerimizin arazi yolları, köy meydanları, cami bahçeleri, okul bahçeleri düzenlemeleri gibi pek çok projelerini tamamladık. Köyden mahalleye dönüşen bölgelerimizde uygun alanlara oyun gurupları kurarak çevre düzenlemelerini yapıyoruz, bu bölgelerimizde yaşayan çocuklarımızın ilçe merkezindeki çocuklarla aynı hizmetten yararlanmalarını sağladık” diye konuştu.

Mahallerine yapılan oyun parkında çocukların çok mutlu olduğunu kaydeden Irmaklı Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar ise, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hizmetlerinde dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA