Şehit Yakını Ve Gazilerden Büyükşehire Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şubesi üyelerini ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehit aileleri ve gazilere desteğini her zaman hissettiklerini belirten Şube Başkanı Adnan Kaya, özellikle Dilek Mahallesi’ne gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Şehit Yakını Ve Gazilerden Büyükşehire Teşekkür
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şube Başkanı Adnan Kaya, şehit aileleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’e nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Sekreter Memiş’e vakfın armasının olduğu bir çerçeve hediye eden Şube Başkanı Adnan Kaya, şehit aileleri ve gazilerin taleplerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’ne gösterdiği ilgi ve şehit ailelerine desteğinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Kaya, “En büyük katkı ve dostluğu Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den gördük. Dilek Mahallemiz, verdiği şehitler ve vatani görevini yapan askerlerin çok olması nedeniyle önemli bir mahalle. Mahallemizin girişine bunu anlatan bir anıt yapılmasını Büyükşehir Belediyemizden talep ediyoruz” dedi.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN GÖNLÜMÜZDEKİ YERİ AYRI

Türk milleti olarak şehit ve gazilerin yerinin gönüllerindeki anlamının ayrı olduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “Şehit ve gazi ailelerinin yaşadıkları acıların aynısını Türk milleti olarak bizler de hissediyoruz. Vatana hizmet adına bu olgu ne yazık ki kaçınılmaz. Sizlerin nezdinde bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize ve kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Gazilerimize de Cenab-ı Allah’tan uzun ömürler diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün takdirleriyle şehit aileleri ve gazilerimize bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA