'Sağlıklı Nesil Sağlık Gelecek Yarışması' Ödül Töreni

Yeşilay Cemiyeti Sakarya Şubesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sağlıklı nesiller yetiştirme amacıyla düzenledikleri ''Sağlıklı Nesil Sağlık Gelecek Yarışması''nı kazananlara ödülleri verildi.

Yeşilay Cemiyeti Sakarya Şubesinin konferans salonunda gerçekleştirilen ödül törenine, Sakarya Vali Yardımcısı Abdül Rauf Ulusoy, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Aydoğmuş, Yeşilay Cemiyeti Düzce Şube Başkanı Fatih Yıldırım, Genç Yeşilay Sakarya Şubesi yetkilileri, Yeşilay Cemiyeti Sakarya il yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Afiş, şiir, resim, karikatür, kısa film ve kompozisyon alanında toplam altı dalda gerçekleştirilen yarışmaya Sakarya'da bulunan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katıldı.

Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Fatih Kıcır, törende yaptığı konuşmada, Yeşilay Cemiyeti Sakarya Şubesi olarak gençlerin sigara, alkol, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve bunun için farkındalık oluşturmak gibi faaliyetler yaptıklarını söyledi.

'Gençlik gelecek demektir, sağlıklı bir gençlik sağlıklı bir gelecektir.' diyen Kıcır, sağlıklı bir nesil için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini de sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kaynak: AA