Matbuu.Com Baskı Noktası Fethiye'de

Matbaacılık ve baskı sistemlerine yenilikçi projeler sunan Matbuu.com, en son baskı noktası bayiliğini Muğla’nın Fethiye ilçesinde açtı.

Matbuu.Com Baskı Noktası Fethiye'de
40 yıllık matbaa tecrübesini baskı noktaları ile bayileştiren Matbuu.com, Ankara Altındağ, Sincan, Yenimahalle, Hatay İskenderun ve Antalya bayilerinin ardından Muğla Fethiye bayisinin de açılışını yaptı. Kaliteli ve uygun fiyatla sunulan yeni matbaacılık anlayışını Türkiye genelinde yaygınlaştıran Matbuu.com, baskı noktası adıyla bayilik sistemine devam ediyor. Hangi bölgeden gelirse gelsin aynı kalite ve hızda hizmet sunmayı hedefleyen proje kapsamında Türkiye geneli bayilikler veren Matbuu.com, ’baskı noktası’ aracılığıyla hem sipariş alıyor hem de Türkiye’nin neresinden sipariş verilirse verilsin o ildeki bayiye yönlendirerek yeni iş modelini destekliyor.

Baskı sistemlerinde bölgesel farklılıkların baskı noktasıyla ortadan kaldırıldığını söyleyen Muğla-Fethiye Baskı Noktası sahibi Faruk Afşar, “Türkiye’nin neresinde olursa olsun baskı noktası bayiliği alan bir kişi hem kendi işinin patronu oluyor, hem de özel tasarım gerektiren işlerde Ankara’nın desteğini yanında buluyor. Yapılan baskı işleri kargo yoluyla bayilerimiz aracılığıyla yerlerine ulaştırılıyor” dedi.

Fethiye ve çevresinde kaliteli baskı isteyenlerin en yakın il olan İzmir’e gitmek zorunda kaldıklarını aktaran Afşar, “Ticari hayatta işin yerelde bitiyorsa şanslısın. Ancak diğer yandan da büyük illerde sunulan hizmet kalitesini de istiyorsan ikisini birleştiren sistem baskı noktaları oluyor. Fethiye bayisi ve daha sonra açılacak bayiler bu yüzden çok önemli” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA