İzmitli Öğrenciler Bisikletlerine Kavuştu

İzmit Belediyesi tarafından yapılan bisiklet dağıtımları köy okullarında devam ediyor.

İzmitli Öğrenciler Bisikletlerine Kavuştu
Köylerdeki çocuklara bayram havası yaşatan dağıtımlar kapsamında Solaklar Ortaokulu’nda 35, Bayraktar Ortaokulu’nda da 37 öğretmen ve öğrenciye bisikletleri İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut tarafından teslim edildi.

Okul bahçelerinde gerçekleşen bisiklet dağıtım törenlerine Başkan Vekili İbrahim Bulut’un yanı sıra Belediye Meclis üyesi Engin Uztürk, okul müdürleri, muhtarlar, okul aile birliği başkanları, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Başkan Vekili Bulut, “Çocuklarımızın yaşadığı mutluluk bizlere verilen en büyük hediyedir. Her çocuğun hayalinde bisiklet mutlaka vardır. İzmit Belediyesi olarak çocuklarımızın bu hayallerini gerçekleştiriyoruz. Bu proje hem çocuklarımızın, hem vatandaşlarımızın hem de toplumun genelinin sağlığına etki eden bir sağlık projesidir de. Biz, çocuklarımızın bisiklet hayallerini gerçekleştirirken kendi hayalimize de hizmet etmiş olduk. Çocuklarımızı mutlu ederek onların daha mutlu olmalarını, daha motive bir şekilde derslerine çalışmalarını sağlamış oluyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bisikletlerin dağıtımı yapıldı.
Kaynak: İHA