İlk Oku, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Oğlu Bilal Erdoğan Bosna'dan Attı

Okçular Vakfı tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Uluslararası Fetih Kupası’nın tanıtım toplantısı Bosna Hersek’in başkeni Saraybosna’da yapıldı. Tanıtım toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve Dünya Etno Sporları Konfedarasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ok attı.

İlk Oku, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Oğlu Bilal Erdoğan Bosna'dan Attı
İstanbul Okmeydanı’ndaki Okçular Vakfı tarafından düzenlenen 4. Uluslarası Fetih Kupası 27-29 Mayıs arasında gerçekleştirilecek. Fetih kupası ile ilgili bugün Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da bir basın toplantısı yapıldı. Toplantıya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve Dünya Etno Sporları Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, İstanbul Milletvekili ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Bilal Erdoğan, vakıf olarak ata sporu okçuluk eğitiminin verilmesi misyonu ile hareket ettiklerini söyleyerek, "Okçuluk sporunda geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek en büyük arzumuz. Bosna, Türk dünyası için önemli bir merkez. Okçular vakfı alt yapısıyla, hocalarıyla, teknik imkanlarıyla dünyada eşi benzeri olmayan birçok uygulamayı da hayata geçirmiş ve geçirmeye devam edecektir. Olimpiyatlarda kurulacak kürsüde, buradan buradan yetişen sporcularımızı göreceğimiz günler hiç de uzak değil. Tüm kalbimle inanıyorum ki bu şampiyonlar vakfımızdan çıkacaktır" dedi.

İstanbul Milletvekili ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Haydar Ali Yıldız ise "Okçular Vakfı, Bosna’dan İstanbul’a, İstanbul’dan Hakkari’ye uzanan bir dostluk köprüsü ile sporun birleştirici özelliğini taşımayı hedefliyor" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Bilal Erdoğan ve İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, ok attı.
Kaynak: İHA