Dalaman'da Hükümlüler Çevre Temizliği Yaptı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde denetimli serbestlik kapsamındaki 20 hükümlü Kargıcak Sahili’nde çevre temizliği yaptı.

Dalaman'da Hükümlüler Çevre Temizliği Yaptı
Fethiye Kaymakamlığı Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından "Temiz Plaj, Temiz Çevre İçin Biz de Varız Projesi" başlatıldı. Projenin 2. ayağında Kargıcak Sahili’ne gelen 20 hükümlü, plaj ve çevresinde temizlik yaptı. Sahilde yaklaşık 1 saat temizlik yapan hükümlüler bir kamyon çöp topladı.

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, "Güzel bir proje için buradayız. Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından organize edilen Temiz Plaj, Temiz Çevre İçin Biz de Varız Projesi" kapsamında denetimli serbestliğe çıkan arkadaşlarımız ile birlikte burada temizlik yapıyoruz. Amacımız toplumda bir farkındalık yaratmak, çevre bilincini yerleştirmek ve bizden sonraki nesillere güzel bir çevre bırakmak olarak özetleyebilirim amacımızı. Ben bu projeyi öncülük eden başta denetimli serbestlik müdürlüğümüze ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, arkadaşlara teşekkür ediyorum ve projemizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz ise, "Fethiye Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğünün yaptığı bu organizasyondan dolayı özellikle camiamıza çok teşekkür ediyoruz. Bu duyarlı davranış halkımız için de örnek olacaktır. Temiz çevre temiz toplum, her yönüyle önemlidir. Bu organizasyonda emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA