Bayındır'daki Cinayet

Eski Bayındır Belediye Başkanı Kertiş'in karıştığı silahlı kavgada hayatını kaybeden iki kişiden biri toprağa verildi, diğerinin cenazesi memleketi Elazığ'a gönderildi Teslim olan Kertiş ise fenalaşınca kaldırıldığı hastanede müşahade altında tutuluyor.

Bayındır ilçesinde eski belediye başkanı Mehmet Kertiş'in karıştığı silahlı kavgada hayatını kaybeden iki kişiden birinin cenazesi toprağa verildi, diğerinin cenazesi memleketi Elazığ'a gönderildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Güray Seven'in (45) cenazesi, Hacı Mustafa Tuzcuoğlu Camisi'nde kılınan namazın ardından, Fotomaz Mezarlığı'na defnedildi.

Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Salih Bal'ın (30) cenazesi ise memleketi Elazığ'a gönderildi.

Jandarmaya teslim olan Mehmet Kertiş (56) ise kalp krizi riski bulunduğu gerekçesiyle sevk edildiği Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müşahade altında tutuluyor. Anjiyo yapılacak Kertiş'in, salı gününden sonra doktor gözetiminde ifade vereceği öğrenildi.

Tokatbaşı mevkisindeki seradaki ofiste buluşan Mehmet Kertiş ile Güray Seven ve Salih Bal'ın arasında bir süredir husumet bulunduğu, olayın, Kertiş'in 500 bin liralık borcu kabul etmemesi nedeniyle çıkan kavga üzerine yaşandığı ileri sürülmüştü.
Kaynak: AA