Başkan Özaltun, Ankara'da Genel Müdürleri Ziyaret Etti

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ankara’da genel müdürlükler düzeyinde birtakım ziyaretlerde ve temaslarda bulundu.

Başkan Özaltun, Ankara'da Genel Müdürleri Ziyaret Etti
Başkan Özaltun, başkentte, beraberindeki Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Akış ve Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül’le birlikte Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk’ü makamında ziyaret eden Başkan Özaltun ve beraberindekiler, av tüfeği üretimi ile adını dünyaya duyuran Beyşehir’in Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde özellikle üreticiler tarafından kurulması istenilen küçük ve orta ölçekli sanayi bölgeleri ile ilgili taleplerini aktardı. Özaltun, buluşmada Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşadıkları bazı sorunların çözümüne ilişkin Genel Müdür Öztürk’ten destek de istedi.

Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, talep edilenler konusunda ellerinden gelen her türlü desteği vermenin gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

Özaltun, Genel Müdür Öztürk’e Beyşehir Belediyespor atkısı hediye ederken, bir süre gerçekleşen sohbetin ardından ziyaret sona erdi.

Öte yandan, Başkan Özaltun ve beraberindeki isimler başkentte Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Özaltun, Milli Emlak Genel Müdürlüğü görevine atanan Abdullah Kaya’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA