Başkan Çetin, Çankırı Tanım Günleri'ne Katıldı

Ankara’da düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri’ne katılan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hemşehrileriyle bir araya geldi.

Başkan Çetin, Çankırı Tanım Günleri'ne Katıldı
Çankırı’nın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılacağı Çankırı Tanıtım Günleri, Atatürk Kültür Merkezi’nde açıldı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri’nde vatandaşlar 4 gün boyunca Çankırı’yı tanıtan stantları ziyaret edecek ve yöresel ürünlerden satın alma fırsatı bulabilecek. Bu anlamlı günde hemşehrilerini yalnız bırakmayan Başka Çetin, stantları tek tek gezerek, “Hemşerilerimizle Başkent’te bir arada olmak, memleketimizin güzelliklerini burada görmek bizleri mutlu ediyor. Çok güzel çalışmalar yapılmış, emeklerine sağlık” dedi.

Çankırı ile özdeşleşen başta kaya tuzu ürünleri olmak üzere yöresel ürünlerin de tanıtılacağı Çankırı Tanıtım Günleri’nin açılış törenine, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve çok sayıda kişi katıldı.

Çankırı’daki yerel ürünlerden sanayi ürünlerine kadar birçok stant kuruldu. Pazar gününe kadar açık kalacak olan Çankırı Tanıtım Günleri, Başkent’te yaşayanları bekliyor.
Kaynak: İHA