Antalya Orkestrası'ndan Muhteşem Konser

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kocademir Ortaokulu’nun, 140 öğrenciden oluşan orkestrası, ünlü sanatçı Selami Şahin’in ile konser verdi.

Antalya Orkestrası'ndan Muhteşem Konser
Muratpaşa’nın Şirinyalı Mahallesi’nde bulunan Kocademir Ortaokulu’nun 140 öğrencisinden oluşan orkestrası, Muratpaşa Belediyesi’nin desteği ile halk konseri verdi. Çağlayan Spor Salonu’nda verilen konser büyük ilgi gördü. Kocademir Ortaokulu Müdürü Tolga Çakmaklı, eğitime ve halk konserine verdiği destekten dolayı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür plaketi sundu. Teşekkür plaketini, il dışında bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın yerine Başkan Yardımcısı Hasan kaçmaz aldı.

ÇOCUKLAR ÇALDI, ANNELER BABALAR SÖYLEDİ

Müzik Öğretmeni Ramazan Duran yönetimindeki Kocademir Ortaokulu Orkestrası’nı oluşturan öğrenciler müzik enstrümanları ile yeteneklerini sergilerken anne ve babalar da şarkı söyledi.

Anne ve babalar, barkovizyondan sunulan eski Türk Filmleri eşliğinde Türk Sanat Müziği’nin sevilen şarkılarını seslendirdi. Velilerin, Yeşilçam Film Müzikleri’nden oluşan konserinin ardından sahneye ünlü sanatçı Selami Şahin çıktı. Şahin, Türkiye’nin ilk devlet okulu orkestrası eşliğinde 2 şarkı seslendirdi.
Kaynak: İHA