Anıtkabir'den Dönen Gaziler Kaymakamı Ziyaret Etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, gaziler ile birlikte Anıtkabir ve Eskişehir dönüşü Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin bulunduğu hatıra tabak hediye etti.

Anıtkabir'den Dönen Gaziler Kaymakamı Ziyaret Etti
Gezi programı hakkında bilgi veren Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Türk Hava Kurumu ve Derneğimizin ortaklaşa hazırlamış olduğu gezi programında, Çerkezköy Belediyemizin tahsis ettiği araçla önce Ankara’ya giderek Anıtkabir’i ziyaret ettik. Ardından Eskişehir’e gittik. Gezi dönüşü Kaymakamımız ziyaret etmek istedik. Kaymakamımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak, bayramlarda ve önemli günlerde bizleri unutmayarak maddi ve manevi her türlü desteği veriyor. Yaptığımız tüm programlarda yanımızda oluyor. Tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kendisine takdim edilen anlamlı hediye için Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve beraberindeki gazilere teşekkür eden Kaymakam Kubilay ise “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlıklı yaşam diliyorum. Tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve ailelerini her zaman saygıyla anıyoruz. Sizin, sadece belirli günlerde değil her zaman hatırlanmanız gerekiyor. Çünkü bizler bu topraklarda yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve siz kahraman gazilerimiz borçluyuz. Bizler, sizlerle birer aileyiz. Sizleri görmekten her zaman mutlu oluyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA