Terme Belediyesi, Araç Filosunu Genişletti

Terme Belediyesi, araç filosuna yeni araçlar kattı.

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, araç filosuna mini damperli kamyon ile mini yükleyici temizlik aracı ekledi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yaptığı açıklamada, yeni alınan araçlarla güzel hizmetler sunulacağını ve projelerin birer birer hayata geçtiğini söyledi.

Hizmetlerin daha hızlı şekilde yürütülmesi için araç filolarını genişlettiklerini dile getiren Başkan Kul, 'İlçemize uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımızın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla araç filomuzu sürekli güçlendiriyoruz. Son olarak da mini damperli kamyon ile mini yükleyici temizlik aracı aldık.' diye konuştu.

Temizlik İşleri Müdürü Ertan Keleş ise, ilçede hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama araçları ile evsel atık toplama işlemi gerçekleştirildiğini belirtti.

Vatandaşlar tarafından çıkarılan evsel olmayan moloz, kül ve bahçe atıklarının toplama işleminin çöp araçları ile yapılmasının zor olduğunu ifade eden Keleş, şöyle konuştu:

'İlçemizde, günlük ortalama 4 ton civarında evsel olmayan atık toplanarak bertaraf edilmektedir. Belediyemize kazandırılan yeni araçlar ve mobil müdahale ekibi ile hem evsel olmayan atıkların düzenli toplanması hem de rutin dışı çıkarılan evsel atıklara hızlı şekilde müdahale edilerek, minimum rahatsızlık verecek şekilde bertaraf edilmesi planlanıyor.'

Kaynak: AA