Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde mahallelerde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediliyor.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi.

Yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından Hayrabolu ve mahallerinin modern bir görünüme kavuşacağını belirten Altayoğlu, 'Ekiplerimiz, Kahya Mahallesi'nde granit taş çalışmalarını sürdürüyor. Ara sokaklar da dahil birçok yola parke döşedik ve döşemeye devam ediyoruz. Sadece merkez değil, kentimizin en uzak mahallesinde de parke yol ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor.' dedi.

- Çanakkale gezisi düzenlendi

Hayrabolu Belediyesince Çanakkale gezisi düzenlendi.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, belediyenin kültür gezileri kapsamında çok sayıda vatandaşı Çanakkale'ye götürdüklerini söyledi.

Gezilere vatandaşların ilgi gösterdiğini kaydeden Altayoğlu, 'Çanakkale, bizim tarihimizde büyük öneme sahip bir yer. İnsanlara atalarının şehit düştüğü toprakları göstermeye ve bilgilendirmeye çalışıyoruz. Gezide Seyit Onbaşı Anıtı, Mecidiye Tabyası, 26. Alay Yahya Çavuş Şehitliği, Zığındere Şehitliği, Kuzey Cephesi Kanlı Sırt, 57. Alay Şehitliği, Conk Bayırı, Anafartalar ve Çanakkale Şehitlik Abidesi ziyaret ediliyor.' diye konuştu.

Altayoğlu, Çanakkale gezilerinin devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA