Belediye Personeline Yüzde 20 İndirim

ANKARA – Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye personelinin indirimli muayene imkanından faydalanabilmesi için Özel Ortadoğu Hastanesi ile protokol imzaladı.

Belediye Personeline Yüzde 20 İndirim
Protokol ile birlikte hastanede yaptıracağı tüm sağlık hizmetlerinden bir sene boyunca yüzde 20 indirimle faydalanacak olan personel, cerrahi işlemlerde de aynı indirimi kullanabilecek.

"PERSONELİMİZİN SAĞLIĞINA HER ZAMAN ÖNEM VERİYORUZ"

Protokolün tüm personellerine hayırlı olmasını dileyen Yaşar, "Personelimize ve personelimizin sağlığına her zaman önem veriyoruz. Biz mümkün olduğunca personelimize zaten rutin olarak sağlık taraması yaptırıyoruz. Hem personelimizin hem de vatandaşlarımızın sağlığı bizim için büyük önem taşıyor" dedi.

"ARTIK HASTANE MASRAFINA DAHA AZ ÜCRET ÖDEYECEKLER"

İndirimin personelin aile bütçesine katkı sağlayacağını belirten Başkan Yaşar, "Bugün Özel Ortadoğu Hastanesi ile bir protokol imzaladık. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Bu hastanede personellerimiz indirimli bir şekilde sağlık hizmetinden yararlanacak. Artık hastane masrafına daha az ücret ödeyecekler. Bu indirim aile bütçelerine de katkı sağlayacak" diye konuştu.

Kaynak: İHA