Belediye Başkanı Yılmaz'dan Hasta Ziyareti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, çeşitli sağlık sorunları yaşayan 6 kişi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

2009 yılından bu yana her hafta perşembe günlerini hasta ziyaretlerine ayırarak, uzun yıllardır vatandaşın zor anlarında yanında olan Yılmaz, uzman hekim desteğiyle gerçekleştirdiği moral turlarına devam etti.

Yılmaz, Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi tarafından organize edilen program kapsamında beyin felci geçirdikten sonra yaşamını engelli olarak sürdüren 85 yaşındaki Abdullah Ceylan, şeker hastalığı nedeniyle bir ayağı kesilmek zorunda kalan 79 yaşındaki Naciye Demirer, akciğer kanseri olan 73 yaşındaki Ali Okur, rahim kanseri olan 60 yaşındaki Ayşe Esendağ, cilt kanseri olan 62 yaşındaki Osman Ezgü ve geçirdiği trafik kazası sonucu bir gözünü kaybeden 62 yaşındaki Rafet Alanden'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretler esnasında hasta vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, kendilerinden ya da başka devlet kurumlarından istekleri olup olmadığını sordu.

Yılmaz'a, ziyaretlerde İl Sağlık Müdür Yardımcısı Akif Kurtoğlu, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Taner Laçin, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Turgut Ergül ile AK Parti teşkilatlarını temsilen, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Aydemir, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ da eşlik etti.

Kaynak: AA