Altındağlı Kadınlardan Tiryaki'ye Teşekkür

ANKARA – Ankara’da Altındağlı kadınlar, Çanakkale gezisi sonrası Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye teşekkür etti. Gezilerden memnun kaldıklarını söyleyen Altındağlı kadınlar, "Başkanımız sayesinde artık gezip öğreniyoruz. O olmasa kimse bunu yapmazdı" dedi.

Altındağlı Kadınlardan Tiryaki'ye Teşekkür
Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen teşekkür programına Yıldıztepe, Doğantepe, Alemdağ, Mevlana, Çamlık, Gülpınar, Önder, Hüseyin Gazi, Altınpark, Seyfi Demirsoy, Hacılar ve Beşikkaya Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nden 400 kişi katıldı.

Programda, Altındağ Belediyesi tarafından verilen hizmetin karşılığında Başkan Tiryaki’ye çiçek takdim edildi.

Başkan Tiryaki, Altındağ’ın eski hali ile yeni hali arasındaki farklara vurgu yaparak, göreve gelmeden önce Altındağ’ın tamamına yakınının gecekondularla kaplı olduğuna dikkat çekti. Tiryaki, "Buralarda yürünecek yol, gidilecek yer yoktu. Altındağ’daki değişim ve dönüşüm son 10 yıl içerisinde gerçekleşti. Bölgemiz her geçen gün daha çok değer kazanıyor" ifadelerini kullandı.

İlçeye yılda 15 bin konut yapıldığını söyleyen Tiryaki, Altındağlılara daha rahat yaşam alanları sunmak için çalıştıklarını kaydetti.

Parklarıyla, spor tesisleriyle, kültür merkezleriyle, yollarıyla, sağlık merkezleriyle, pazar yerleriyle Altındağ’ın bambaşka bir görümüne kavuştuğunu dile getiren Tiryaki, bu sayede Altındağlı çocukların daha sağlıklı yaşam koşullarında büyüyeceğini de ifade etti.

Kaynak: İHA